Eladó ház / tanya

 • Kód: #61063
 • Hely: Kaskantyú
 • Típus: ház
 • Ár: 21 500 000 HUF
 • Méret: 170 m2
 • Méret: 11890 m2
 • Szoba: 4
 • Állapot: felújítandó
 • Komfort: félkomfortos
 • Fűtés: kandalló
 • Fürdő és wc: külön helyiségben
 • Lift: -
 • Erkély: 30.0 m2
 • Tájolás: -
 • Kilátás: panorámás
 • Parkolás: garázs
 • Belmagasság: 3m-nél alacsonyabb
 • Épület szint: 2
 • Emelet: -
 • Panelprogram: -

Az ingatlanról

/61063/

Festői környezetben tanya két lakóházzal, erdővel, akár 3 hektár területtel!  

Legközelebbi szomszéd egy km-re!

Azoknak ajánlom, akik csendre, jó levegőre vágynak, de a szórakozási, bevásárlási lehetőségeteket is könnyen szeretnék elérni(Kiskőrös, Soltvadkert, Akasztói-horgásztavak).

A lakóépületek egymástól 100 m-re épültek.

A nagyobbik lakóház téglaépítésű, alapterülete 100 nm + fedett terasz 30 nm.

A földszinten előszoba, konyha, nappali, hálószoba, fürdőszoba, külön WC, garázs, található.

A tetőtérben egy nagy hálószoba, panorámás kilátással a környezetre!

Vezetékes villany nagy teljesítménnyel áll rendelkezésre.

Fűtés a nappaliban található fatüzelésű kandallóval. A hálószobába és a tetőtéri szobába falba beépített csöveken jut el a kandalló melege.

Víz fúrt kútból, házi vízellátóval.

A beköltözéshez kisebb felújítások szükségesek

A ház körül öntözőrendszer van kiépítve.

A kisebbik épület vályogból épült, 40 nm-es, előszoba, konyha, egy szoba, fürdőszoba elosztású. Szerkezetileg jó állapotú, felújítandó.

A telek két helyrajzi számon van nyilvántartva.

A földhivatali bejegyzés szerint az egyik telek 5.982 nm-es, kivett lakóház, udvar megnevezésű(térképen a nagyobbik lakóház, pirossal jelölve), a másik telek 5.910 nm-es, lakóház-udvar, szántó(kisebbik lakóház, térképen sárgával jelölve) megnevezésű. A két telek együtt 11.890 nm, 2/3 részben erdős terület(nagyrészt lombhullató fák, de vannak örökzöld tűlevelű részek is).

A vásárlás menete: a vevő először a nagyobb házas telket veszi meg(ehhez nem kell kifüggesztés), utána a lakóház-udvar, szántó(térképen sárgával) 5040 nm-es telket kifüggesztéses eljárással már kockázat nélkül megveheti, hiszen közvetlen szomszéd lesz.  

Csak együtt eladó.

Tehermentes ingatlan, 1/1 tulajdonos.

Igény esetén a további 18.162 nm-rel(1,8 Ha) vásárolható a tanya körül(térképen kékkel jelölt területek). Az 1,8 Ha terület ára kb. + 1,5-2 mFt.

 

A tanya földúton közelíthető meg. Kaskantyútól 3,5 km-re, Soltvadkerttől 4 km-re(Vadkerti tó).

Ez a hirdetés kizárólag a Czakó ingatlaniroda kínálatában szerepel, hívjon szívesen megmutatjuk az ingatlant.

A tanya jelenleg nem lakott, a megtekintéshez előzetes időpont egyeztetés szükséges.

 


Baján, a halászlé fővárosában, ebben a csodálatos Duna-parti városban, bajai és Baja-környéki ingatlanok széles választékával, teljes-körű szolgáltatással várjuk ügyfeleinket az irodámban vagy a kiválasztott ingatlannál. Az irodában segítünk kiválasztani az igényeinek megfelelő ingatlant, jogi tanácsadással segítjük a biztonságos adásvételt, igény esetén ügyvédet is ajánlunk. Az irodánk energetikai tanúsítvány készítését is vállalja. Feleségem-üzlettársam Czakó Andrásné(Katarina Heitz) segítségével német nyelven is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Üdvözlettel, Czakó András irodavezető, +3670 3349443. Már 15 éve ugyanott, saját nevemmel vagyok megtalálható. Czakó Ingatlaniroda, Baja Tóth Kálmán utca 11/B. Minden esetben személyesen megnézzük az eladó ingatlant. Értékbecsléssel segítjük a Megbízót, hogy az ingatlana mennyit ér, milyen áron érdemes hirdetni. Igény esetén elkészítjük az energetikai tanúsítványt. Tanácsot adunk, hogy mik azok az apróbb, kis költséggel megvalósítható változtatások, amivel könnyebben, gyorsabban eladható az ingatlan. Szinte minden internetes oldalon, plakáton, hirdetjük az ingatlanát amíg el nem kell. Személyesen az irodámban is ajánlom a kereső Ügyfeleknek. Az Érdeklődőket elkísérjük az eladó ingatlanhoz, hogy Önnek ne egyedül keljen fogadnia őket. A vételi ajánlatokról azonnal tájékoztatjuk. Amennyiben alkura kerül sor, segítünk az álláspontokat közelíteni egymáshoz. Adásvétel esetén megbízható ügyvédet ajánlunk, személyesen részt veszünk a szerződéskötésen, hogy tanácsainkkal segítsük mindkét felet a zökkenőmentes lebonyolításban.
Mottóm: SZAKÉRTELEM - ÉRTÉK - BIZTONSÁG
Liebe Besucher gerne informieren wir Sie darüber, dass die Dienstleistungen unseres Büros auch auf deutscher Sprache erreichbar sind. Unser Angebot besteht aus mehreren Hunderten Immobilien die zu verkaufen oder zu mieten sind. In den meisten Gemeinden (wie Hajós, Waschkut, Csátalja) dieser Region wurden die Traditionen der Ungarndeutschen bewahrt. Die Einwohner dieser Region empfangen die neuen Immobilien Besitzer gerne, die deutsche Sprache wird in den meisten Siedlungen gesprochen. Südungarn hat ein angenehmes Klima, es ist ein ruhiges Gebiet des Landes. Dass die Preise niedrig sind, haben diese Region schon viele als Zu Hause oder gewählt oder für Sommerferien Fereinhäuser und Bauernhäuser hier gekauft. Unser Büro befindet sich in Baja, in der schönsten Stadt des Komitats, die am Donaufer liegt. Rufen Sie Katarina Heitz, mobil: +36 70 3828289


Jogosultságok és terhek

1/1 tulajdonos, tehermentes


Vélemények a munkatársról

Kapcsolat felvétel

Czakó Ingatlan

Czakó András

irodavezető

czakoingatlanok@gmail.com

+ 36-70-334-94-43

További ingatlanok